dissabte, 11 d’abril del 2015

Pic Perafita 2753m

Alçada: 2753m
Desnivell: 471m
Temps: 4,56h
Recorregut: 6,13km
Dificultat: F

El dia 6 de Setembre del 2014 deixaven el cotxe a Pollineres  amb sorpresa meva i de la Carme, l’hi havia insistit que arribaríem amb tot terreny fins el refugi dels Estanys de la Pera, es notava que feia molts anys que no hi havia estat, una barrera impedia seguir per la pista forestal, ( La Carme era d’asfalt  les seves llargues  caminades sempre havían sigut per anar de botigues per Barcelona, Londres, New York, Paris o alguna que altre ciutat que anava  de viatge per vacances) així que la cara de sorpresa i decepció van ser d’alt nivell.
La tarda era soleia i el cel esplèndid, amb carrego la motxilla i la tenda la porto a la ma, teníem intenció de dormir en la tenda iglú d’alçada , i als tres quarts d’hora entràvem al refugi. Decidim donar una volta per els estanys, tot esperant l’hora del sopar que mes tard el refugi ens prepararien .Ens lleven dora i desmuntem ràpid la tenda, la deixem al refugi i iniciem la pujada al pic per el coll de Perafita. Decidim baixa per el coll de Claror per fer com una volta i no baixar per el mateix lloc de pujada.


Es una ascensió fàcil per gen que s’inicia a la muntanya , quant es va seguin tot el llom fins dalt el cim i al baixar fins el coll de Claror es va resseguin la línia divisoria d’entre Espanya i Andorra  gaudint de les vistes d’una banda i l’altra.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cim del Pedraforca i Calderer

 Pujada al Pollegó Superior del Pedraforca de 2507 m. i el Calderer de 2500 m. desde el Mirador del Gresolet, per el Collde Verdet, i baixad...